Blog

UITGELICHT !!!!! Project Manager, regio Amsterdam

Ben jij geïnteresseerd in een mooie uitdaging, goede secundaire voorwaarden etc lees dan deze vacature op onze site. Het bedrijf is gesitueerd in Amsterdam Noord en goed bereikbaar. Bellen voor meer informatie met Ellen mag natuurlijk ook altijd. Mobile: +31 682264910
Lees verder

UITGELICHT: Snelle doorgroei mogelijkheden 1e Stuurman, 2e Stuurman en 2e WTK

UITGELICHT: Ben jij al werkzaam als 2e Stuurman in de bagger en ambieer je een snelle doorgroei naar 1e Stuurman, reageer dan op onze vacature. Ben je al werkzaam als WTK of net afgestudeerd, je stapt op als 2e WTK en o/b wordt de praktijk je bijgebracht. Hoe mooi kan het zijn. Dit is je kans!!!! Ga naar onze vacatures en reageer.
Lees verder

UITGELICHT: Technical Superintendent

ZIE ONDER JOBS DE COMPLETE VACATURE OMSCHRIJVINGEN
Lees verder

Wij wensen iedereen een mooi en gezond 2022

Wij willen iedereen, opdrachtgevers en kandidaten bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking van het afgelopen jaar. We kijken er dan ook naar uit om in 2022 weer de mooiste matches te creëren. Met vriendelijke groet, Ellen
Lees verder

Er komt weer beweging in de arbeidsmarkt

Zomaar even een leuke actie foto. Er is weer beweging!!!! Na de eerste Corona perikelen komen bedrijven toch ook weer in beweging om nieuwe collega's te werven dus  gaan wij er ook weer met  vol  gas tegenaan.  Foto met dank aan Aleksandr Dolgenicin Photography welk ook ingehuurd kan worden voor bedrijfsreportages.
Lees verder

Herken je dit ook

Je vraag je af, is dit het nou, je zit al jaren op dezelfde plaats, bij het zelfde bedrijf, het werk gaat je te gemakkelijk af en je voelt je bijna een robot Dan wordt het echt tijd voor een NIEUWE UITDAGING, en die zijn er, volop.
Lees verder

New Job Old Job

Durf te veranderen , blijf jezelf ontwikkelen
Lees verder

From Lagos Ask and Find

From Lagos (Nigeria) people are looking at Ask and Find. What can we do for you?!!!!!!
Lees verder

De lancering van onze website is een feit

We zijn er helemaal klaar voor om met veel enthousiasme van start te gaan. Het was nog een hele klus om alles zo kort en duidelijk mogelijk in beeld te brengen.
Lees verder